Sparebank1 Nord-Norge blir hovedsamarbeidspartner

a lite DSC_6884.jpeg

Det er i dag klart at SpareBank 1 Nord-Norge går inn som hovedsamarbeidspartner på Haikjeften. Samarbeidet muliggjør drømmen om å utvide festivalen med et familiearrangement på dagtid.

Arrangementet har fått navnet Haitanna, og finner sted i Bromsgårdparken på formiddagen lørdag 24. august. 

«Vi har lenge drømt om et familiearrangement på dagtid under festivalen, der vi tilbyr et barnevennlig kulturprogram for barn- og unge i regionen til en rimelig penge. Drømmen blir nå virkelighet ved hjelp fra mange sterke samarbeidspartnere, og i særdeleshet vår nye hovedpartner, SpareBank 1 Nord-Norge.

De har alt vi ser etter i en hovedsamarbeidspartner: lokalt engasjement og en sterk merkevare i regionen. Vi er utrolig glade for og ydmyke over denne tilliten. Samarbeidet gir en viktig forutsigbarhet for oss til å videreutvikle festivalen slik vi ønsker.», sier Stein Hjertholm, initiativtaker til festivalen.

Også Sparebank 1 Nord-Norge er glade for samarbeidsavtalen:

«Narvik-regionen er inne i en positiv utvikling hvor ikke minst utbyggingen i Narvik-fjellet og søknaden om alpin VM 2027 står sentralt.  Vinterens leveringsfest hvor mellom 8.000-10.000 av regionens innbyggere var samlet til fest på torget i Narvik, viste en imponerende oppslutning og engasjement fra regionens innbyggere. 

Haikjeften musikkfestival er et spennende prosjekt med konsertopplevelser kveldstid, men ikke minst også gjennom et eget familiearrangement lørdag.  Som hovedsamarbeidspartner til festivalen, ønsker vi i Sparebank 1 Nord-Norge å bidra til økt bolyst og ikke minst støtte opp om og ta vare på det flotte engasjementet og den positive utvikling regionen er inne i», sier Bjørn Bardal, Banksjef i SpareBank 1 Nord-Norge.

Programmet for familiearrangementet vil offentliggjøres i nær fremtid.

Vi gleder oss! 

Hans Petter Haaland