Quality Hotel Grand Royal huser Haikjeften og deres gjester!

Quality Hotel Grand Royal er festivalens offisielle festivalhotel. Vi har tatt en prat med hoteldirektør Marlene Frantzen om forventingene til festivalen, og hvorfor det er viktig for dem å være med på å bygge kultur i byen.

- Hvorfor er det viktig for dere å være med en festival som Haikjeften fra start? 

Narvik er i vinden etter vi ble valgt som norsk søkerby til Alpin VM. Vi har derfor sterk tro på at dette er ett riktig tidspunkt for å starte en festival for å forsterke og opprettholde engasjementet og positiviteten. 

Vi synes dette er ett godt initiativ og viktig for lokalsamfunnet. Det skaper både ett godt tilbud for lokalbefolkningen og en «reason to og» for tilreisende. 

- Hva har en slik festival å si for byen, kanskje spesielt nå mot VM 2027? 

Det er veldig positivt for Narvik å få en sommerfestival. 

Dette er en fin måte for lokalsamfunnet å bygge opp arrangementskompetanse opp mot VM 2027. 

- Hva slags planer har hotellet for festivalhelgen? 

Som festivalhotell har vi optimal lokasjon rett over gaten fra festivalen. Vi har spennende planer både på Linken Restaurant og Bar og Rallarn Pub og Kro. Følg oss i sosiale medier for å holde dere oppdatert på våre planer. 

Vi er veldig glade for å ha med oss Quality Hotel Grand Royal på laget, og føler oss trygge på at hotellet vil sørge for at årets artister og festivalens gjester vil bli tatt godt hånd om på hotellet.

Velkommen på laget!

Quality Hotel Grand Royal her representert under ett av oppstartsmøtene.  Fra Venstre, Stein Hjertholm, Linda Nilsen, Therese Langbakk, Morten Martinussen,

Quality Hotel Grand Royal her representert under ett av oppstartsmøtene.
Fra Venstre, Stein Hjertholm, Linda Nilsen, Therese Langbakk, Morten Martinussen,

Hans Petter Haaland