Carola kommer til Haikjeften

Få Skandinaviske artister gjennom tidene har hatt en like eventyrlig karriere som Carola.

Kvinnen bak udødelige hits som «Fångad av en stormvind», «Främling», «Mickey» og «Tommy tycker om meg», trenger ingen nærmere introduksjon.

Superstjerna har deltatt i European Song Contest tre ganger, og stakk ettertrykkelig av med seieren med låten ««Fångad av en stormvind»» i 1991. Carola Häggkvist har for ettertiden blitt stående som et ikon for flere generasjoner.


(Saken fortsetter under bildet)

Slipp4_SoMe-02.png

 I fjor feiret hun 35 år som artist, og til sommeren setter hun endelig sine bein i Narvik. Dette er en av veldig få konserter Carola gjør i Norge i år og ryktene sier at hun gleder seg veldig til å spille på Haikjeften.

 «Her blir det vindmaskiner og allsang så de hører det helt til Kiruna! Dette kommer til å bli et fyrverkeri av en konsert med en av Skandinavias største entertainere. Jeg så henne nylig på et stort arrangement i Oslo, og hun leverte varene så det holdt!, sier en entusiastisk Stein Hjertholm, initiativtaker til festivalen.

 

Carola leverer et show så spekket med superhits og allsangfavoritter at få kan måle seg. Vi er klare for å la oss fange av stormvinden Carola Häggkvist!

Følgende artister er så langt bekreftet:

Sondre Justad

Lind + Nilsen + Fuentes + Holm

Carola

Kristian Kristensen 

Følg festivalen på Facebook her

Meld deg på festivaleventet her

Lytt deg opp på Haikjeftens line-up her.

Hans Petter Haaland