Kristian Kristensen til Haikjeften

Haikjeften har fått en fabelaktig mottagelse i Narvik, og med en av landets vakreste stemmer for tiden, Kristian Kristensen er festivalprogrammet ytterligere forsterket.

H19_Sondrejustad-06.png

-       Kristian Kristensen spilte på Vinterfestuka i fjor, og tilbakemeldingen fra dem som var der er at det var helt magisk. Siden den gang har han sluppet flere strålende låter, og vi gleder oss stort til å se ham på scenen hos oss, uttaler initiativtaker til festivalen, Stein Hjertholm.

Kristian Kristensen

Kristian Kristensen har de siste årene etablert seg som en av de nye store stemmene og låtskriverne her til lands. Med en så uttrykksfull og særpreget røst at han ofte beskrives som «han med stemmen».

Spellemann-nominert, The Voice semifinalist og vinner av både Urørt og Musikkforleggerprisen. Merittlista til Harstadværingen er mildt sagt imponerende. Han har spilt for et utsolgt Sentrum og Rockefeller (flere ganger), skrevet låter som har streamet til gull og reist land og strand rundt på turné til strålende mottakelse.  

Kristensen henter inspirasjon i blant annet indie, folk, pop og elektronika og skaper et helt eget musikalsk univers, noe som låter som «Lyset» og «Kan du lære mæ?» er et godt eksempel på.

Kristian live er en opplevelse i seg selv, enten han stiller solo med kassegitar eller piano, i duoformat eller med fullt band i ryggen. Med nytt album rett rundt hjørnet, og ny musikk som slippes på løpende bånd i disse dager, kan vi glede oss til en konsertopplevelse full av både nye og gamle perler.  

Følgende artister er så langt bekreftet:

Lind + Nilsen + Fuentes + Holm

Sondre Justad

Kristian Kristensen

Flere artister slippes fortløpende 

Følg festivalen på Facebook her.
Meld deg på festivaleventet her.

 

Hans Petter Haaland