Nordkraft inn som samarbeidspartner!

Det rigges klart for en fantastisk festivalhelg i Narvik med Sondre Justad og Lind+Nilsen+Fuentes+Holm øverst på plakaten.

Med et billettsalg som går over all forventning og kommende artistslipp som bakteppe, er det en glede å presentere den første samarbeidspartneren til Haikjeften, Nordkraft.

- Narvik er i vinden som aldri før, og en sommerfestival er noe vi trenger. Haikjeften har profesjonelle arrangører og forankring lokalt. Det er en god oppskrift som vi har tro på, og ser på dette som en investering i bolyst i Narvik-regionen, forteller Vigdis Bogholm, kommunikasjonsansvarlig i Nordkraft.

Initiativtakeren til festivalen, Stein Hjertholm er også meget fornøyd med samarbeidet.

- Det har vært en fantastisk mottakelse fra næringslivet i Narvik, og Nordkraft var av de aller første som tok kontakt da vi lanserte ideen om festivalen. Det arbeidet Nordkraft gjør for miljøet med produksjon av fornybar energi er noe vi absolutt vil dra nytte av i årene som kommer.

NB: Fredag slippes neste artist til Haikjeften 2019!

Foto: Rune Dahl

Foto: Rune Dahl

Hans Petter Haaland