Sondre Justad til Haikjeften

Det er duket for en stjernespekket helg i Bromsgårdsparken når hele Norges popkomet, Sondre Justad topper programmet sammen med Lind + Nilsen + Fuentes + Holm. 

-       Sondre Justad er en artist som favner bredt, og som har opparbeidet seg en imponerende låtkatalog og fanskare på få år. Vi er veldig stolte av å ha kapret Sondre til den nye festivalen vår,  og ser frem til å se ham i sitt rette element på scenen vår i august, sier initiativtaker til festivalen, Stein Hjertholm.

  

Om Sondre Justad:

SondreJustad (av Jonathan Vivvas Kise)_1.jpg

På få år har Sondre blitt en av Norges største artister.

Debutalbumet Riv i hjertet (2015) ble liggende på VG-lista i over ett år med 6.-plass som beste plassering.

I tillegg til å få terningkast fem av Aftenposten og Dagsavisen, ble Justad nominert til en rekke priser for sin første utgivelse 

Oppfølgeren, Ingenting i Paradis, har fått strålende mottakelse med fem singler i radiorotasjon, deriblant to A-listinger på NRK P3 og hele 4 Spellemannominasjoner. 

I spennet mellom nær tilstedeværelse og sterk, energisk råskap har Lofot-væringen spilt seg til konsertfavoritt på scener og festivaler landet over. Finn fram lommetørklet og gjør deg klar for en konsertopplevelse utenom det vanlige!

Følgende artister er så langt bekreftet:

Lind + Nilsen + Fuentes + Holm

Sondre Justad

Flere artister slippes fortløpende 

Billetter i salg fra mandag 25. mars kl 09.00. 

Følg festivalen på Facebook her

Meld deg på festivaleventet her

 

 

 

Hans Petter Haaland