Lemaitre

Den norske Los Angeles-baserte elektronika-duoen Lemaitre har de siste årene for alvor befestet sin posisjon som en sjanger-referanse for unge elektronika-artister som presser elektronika videre.

Ofte kjennetegnet med tunge beats, akkompagnert med fjærlette hooks som ikke slipper taket før du trygler, er det ikke uten grunn at både Google og Apple ringte nettopp norske Ketil Jansen og Ulrik Denizou Lund når de trengte noe for å skille seg ut i myriaden av reklamer.

Etter å ha stått på scener som Coachella, Lollapalooza, Reading & Leeds, og turnert over hele verden utrettelig de siste årene, står Norge endelig for tur. I tillegg til hit’er som "Closer", "We got you", Cut to black", og "Playing to lose", lover gutta å ha med ny musikk til sin norske "familie" i bagasjen. Rapportene sier også at de på veien har med seg et svært spillesugent band, bestående av blant annet full blåserekke og gitarist/P3-profil Markus Neby i spissen.

Hør hele programmet i våre Spotify-lister her.

Skjermbilde 2019-05-29 kl. 15.40.25.png
Hans Petter Haaland