Kristian Kristensen 

Kristian Kristensen har etablert seg som en av de virkelig store stemmene og låtskriverne her til lands. Med en stemme så uttrykksfull og særpreget at det er nettopp slik han oftest beskrives; som han med stemmen.

Spellemann-nominert, The Voice semifinalist og vinner av både Urørt og Musikkforleggerprisen. Merittlista til Harstadværingen er mildt sagt imponerende. Han har spilt for et utsolgt Sentrum og Rockefeller (flere ganger), skrevet låter som har streamet til gull og reist land og strand rundt på turné til strålende mottakelse.   

Han henter inspirasjon i blant annet indie, folk, pop og elektronika og skaper et helt eget musikalsk univers, noe som låter som «Lyset» og «Kan du lære mæ?» er et godt eksempel på. 

Kristian live er en opplevelse i seg selv, enten han stiller solo med kassegitar eller piano, i duoformat eller med fullt band i ryggen. Med nytt album rett rundt hjørnet, og ny musikk som slippes på løpende bånd i disse dager, kan vi glede oss til en konsertopplevelse full av både nye og gamle perler.   

Følg festivalen på Facebook her

Meld deg på festivaleventet her

 

Skjermbilde 2019-03-28 kl. 16.35.15.png
Hans Petter Haaland